۱۲ دی ۱۳۹۴، ۱۲:۲۸

استاندار لرستان مطرح کرد:

رشد تعداد داوطلبان انتخابات نشانه اعتماد سازی دولت در جامعه است

رشد تعداد داوطلبان انتخابات نشانه اعتماد سازی دولت در جامعه است

خرم آباد - استاندار لرستان گفت: رشد تعداد کاندیداها حاکی از این امر است که دولت تدبیر و امید توانسته اعتمادسازی خوبی در جامعه به وجود آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند پیش از ظهر شنبه در جلسه هیئت بازرسی انتخابات استان، کار بازرسی انتخابات را پرزحمت و دشوار دانست و اظهار داشت: به نظر می رسد امسال مردم اعتماد خوبی به بحث انتخابات دارند و رشد تعداد کاندیداها حاکی از این امر است که دولت تدبیر و امید توانسته اعتمادسازی خوبی در جامعه به وجود آورد.

وی افزود: نسبت رشد کاندیداهای مجلس از پنج هزار و ۴۰۰ نفر در دور قبل به بیش از ۱۲ هزار نفر رسیده است و این نشانه امید موجود در جامعه و اعتماد به دولت است.

استاندار لرستان افزایش تعداد کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را فرصتی مناسب برای کشور خواند و گفت: حوزه های علمیه کشور آنقدر رشد کرده اند که قادرند بیش از ۸۰۰ نفر مجتهد برای کاندید شدن در انتخابات مجلس خبرگان معرفی کنند لذا باید از این فرصت ها به خوبی استفاده کنیم.

بازوند به وجود بیش از ۳۴ هزار نفر عضو هیئت های اجرایی، نظارت و بازرسی انتخابات در استان اشاره کرد و بیان داشت: این اعضاء باید از امانتی که مردم به دست آن ها سپرده اند حفاظت کنند زیرا به فرموده رهبر انقلاب آراء مردم حق الناس بوده و باید از آن دفاع کرد.

وی خطاب به اعضاء هیئت های بازرسی استان گفت: توجه داشته باشید که شما اعضاء هیئت بازرسی قانون انتخابات هستید و قانون تاکید کرده است هیئت های بازرسی، بازرس قانون انتخابات هستند لذا نباید بگذارید کوچکترین حاشیه و زاویه ای در قانون ایجاد شود.

استاندار لرستان اضافه کرد: اعضاء هیئت های بازرسی استان باید مراقب باشند که کمی و کاستی در اجرای قانون انتخابات صورت نگیرد.

بازوند تصریح کرد: برای مشارکت حداکثری مردم در امر انتخابات لازم است ۳۴ هزار نفر عضو هیئت های اجرایی، نظارت و بازرسی انتخابات استان تنها قانون را ملاک قرار دهند که حاصل این کار افزایش اقتدار کشور در جامع بین المللی است.

وی با تاکید بر اینکه کاندیداها نیز باید قانون را مبنای عمل خود قرار دهند، عنوان کرد: اگر همگی در امر انتخابات قانون را مبنا قرار دهیم هم مشارکت مردم افزایش خواهد یافت و هم در حوزه سلامت، رقابت و امنیت انتخابات وضعیت مطلوبی خواهیم داشت.

کد مطلب 3014629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha